Autoværksted Taastrup
Åbningstider:
Man-Tor: 8.00-17.30 Fre 8:00-16:30
Ring til os:
(+45) 71 99 91 97

Få et tilbud indenfor 24 timer

Få et tilbud hurtigt og nemt hos QuickAuto

Hos QuickAuto vil vi gerne gøre det nemt for dig at få lavet et tilbud. Alt, du skal gøre, er at udfylde formularen, du finder nedenfor. Du kan nemt gøre det, når det passer dig. Når du har sendt formularen ind, kan vi give dig et tilbud allerede inden for 24 timer.

Når du skal anmode om et tilbud, er der nogle få informationer, du skal oplyse os om. Der er nogle personlige oplysninger, der skal udfyldes, for at vi kan komme i kontakt med dig omkring tilbuddet. Derudover er der også nogle oplysninger om din bil, vi skal bruge. Det vigtigste, du skal udfylde, er, hvad du ønsker at få lavet på din bil, når du anmoder om et tilbud.

Når du anmoder om et tilbud, har du mulighed for at komme med et ønske til, hvornår du ønsker at få bilen ind på værkstedet. Derudover har du også mulighed for at benytte en gratis lånebil, mens din bil er på værksted. Når du har udfyldt alle oplysningerne, kontakter vi dig inden for 24 timer med et tilbud på din forespørgsel. Tilbuddet er selvfølgelig uforpligtende, og det er helt op til dig, om du ønsker at gøre brug af det.

Har du yderligere spørgsmål til tilbuddet, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

JaNej