Book service på bil

Book service på bil hos QuickAuto

Hos QuickAuto kan du hurtigt og nemt booke en tid online til et serviceeftersyn. Det gør det fleksibelt for dig at bestille serviceeftersyn på vores autoværksted i Taastrup, når du har tid til det. Alt du skal gøre er at udfylde nedenstående formular. Vi giver dig dernæst svar inden for 24 timer, om hvorvidt vi kan leve op til dit ønskede tidspunkt for service på bil.

Hvilket serviceeftersyn skal du vælge?

Når du skal booke tid til serviceeftersyn, skal du oplyse, hvilken serviceeftersynspakke du ønsker. Vi har fire forskellige løsninger at vælge imellem. Vælg imellem Mikrobil Service, Basis Service, Basis+ Service eller Stort Service. Er du endnu ikke sikker på, hvilken type serviceeftersyn du ønsker til din bil, kan du læse mere om de fire forskellige serviceeftersyn hos QuickAuto her.

Mulighed for tillægsydelser

Ønsker du at få udført nogle tillægsydelser på din bil, mens den er til serviceeftersyn, kan du oplyse om dette i formularen. Det gør det nemmere for dig at sammensætte den løsning, der passer til dit behov. Har du brug for at oplyse om andre ting til værkstedet, er dette også muligt, når du booker tid online.

Husk, at vi hos QuickAuto tilbyder dig en lånebil gratis, mens din bil er på værksted, hvis du har brug for det.


    Info: koster 400 kr gælder Storkøbenhavn og omegn, vi leverer lånebil og bytter med din bil på adressen og tilbagelevere


    ELLER FÅ ET TILBUD NU RING +45 7199 9197