Synsklargøring og syn

Synsklargøring af din bil hos QuickAuto

Hos QuickAuto kan vi tilbyde dig synsklargøring forud for det periodiske syn af din bil. Det periodiske syn er en sikkerhedsforanstaltning, hvor din bil bliver gennemgået på flere forskellige punkter. Her undersøges det, om den lever op til de sikkerhedsmæssige krav, der stilles til en bil. Når du skal have foretaget syn på bilen, kan det være en rigtig god idé at sende bilen til synsklargøring, inden bilen sendes til syn. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser, der kunne være årsagen til, at din bil ikke går igennem syn.

Ved synsklargøring går vi igennem din bil fra top til tå for at sikre, at den lever op til sikkerhedskravene. Vi udbedrer de fejl og mangler, der måtte være og gør dermed din bil klar til at gå igennem syn første gang. Når du vælger QuickAuto som dit foretrukne værksted til synsklargøring, er du sikker på, at din bil går igennem syn første gang.

Prisen på klargøring til syn

Hos QuickAuto får du en samlet løsning. Det betyder, at vi både klargør bilen til syn og transporterer den til syn. Du skal derfor ikke bekymre dig om noget. Vi tilbyder dig en samlet løsning, hvor du kun skal betale én pris.

Du får synsklargøring og syn (inkl. synsgebyr) til kr. 749,- inkl. moms.

Hos QuickAuto får du rigtig meget for pengene, når du skal have klargjort din bil til syn. Vi går nøje igennem alle sikkerhedskravene, din bil skal leve op til. For at være sikker på at din bil bliver godkendt i syn, har vi hele 60 punkter, vi går igennem. Vi sørger for, at din bil lever op til producentens krav og retningslinjer med et 360 graders tjek, hvor intet bliver overset. Synsklargøring forud for syn er derfor noget, der helt sikkert kan betale sig. Det kan være det, der gør forskellen for, at din bil går igennem syn første gang, i stedet for at den skal igennem et omsyn.

Klaring til syn af erfarne mekanikere

Når du vælger QuickAuto til at udføre klargøring til syn af din bil, bliver du mødt af erfarne mekanikere på vores autoværksted i Taastrup, der har en høj faglige kompetence. Det sikrer dig, at intet bliver overset på din bil forud for et syn.

Vi vægter servicen højt og vil gerne gøre det så gennemsigtigt og nemt for dig som muligt, når du skal have klargjort din bil til syn. Det betyder, at vi aldrig udfører noget på bilen, der kan ændre prisen uden din accept. Vi holder dig opdateret igennem processen, hvis der skulle være uforudsete fejl og mangler på din bil, der kan påvirke prisen.

QuickAuto er et værksted, du kan have tillid til, når du skal have klargjort din bil til syn. Vi giver dig gerne råd og vejledning i forbindelse med klargøring til syn. Hos QuickAuto gør vi meget ud af at tage højde for dine behov. Du vil blive mødt af en personlig service, hver gang du vælger QuickAuto til at udføre synsklargøring på din bil.

Vælg QuickAuto i Taastrup til at klargøre din bil til syn, og oplev en service og en arbejdsindsats i topklasse hver gang.