OM QUICKAUTO

OM QUICKAUTO

QuickAuto er et autoværksted i Taastrup, der beskæftiger sig med flere forskellige områder inden for mekanikerfaget. Uanset hvad du skal have hjælp til, vægter vi kvalitet og service højt. Vores kunders tilfredshed er altafgørende for os. Du kan derfor være sikker på, at vi prioriterer dine interesser, når du kommer til os.

Det kan vi hjælpe dig med

Hos QuickAuto kan vi hjælpe dig med mange forskellige ting. Vi er et autoværksted, hvor du kan få udført forskellige reparationer og eftersyn på din bil. Derudover beskæftiger vi os også med salg af dæk.

Et autoværksted, der kan hjælpe dig

Vi er et autoværksted, der kan komme hele vejen rundt om din bil. Vi har erfaring med størstedelen af den danske bilpark, som er de almindelige bilmærker, dog ikke speciel mærker og speciel biler. Vi tager højde for producentens krav og retningslinjer, der sikrer dig, at du trygt kan overlade din bil i vores kyndige hænder.

På vores autoværksted kan du få udført:
• Autoreparationer
• Mekanisk og elektrisk arbejde
• Serviceeftersyn
• Synsklargøring og syn
• Fejlsøgning
• Sporing
• Computertest
• Frontrudeskift
• Og meget mere

Kom igen og få Besparelser, God oplevelse

Servicen er altafgørende for os

Vi vægter servicen meget højt. Vi ønsker, at du skal køre fra vores værksted i Taastrup med et smil på læben. Tilfredse kunder er altafgørende for os. Vi gør derfor meget ud af at gøre det gennemsigtigt for dig at skulle køre din bil til mekaniker. Det gør vi ved at tage dig med hele vejen igennem processen.

Gennemsigtighed igennem hele processen

Skulle der være uforudsete udfordringer, der skal udbedres på din bil, kontakter vi dig altid, inden vi udbedrer fejlen. På den måde er du altid klar over, hvad der bliver lavet på din bil, og hvad prisen er. Vi udfører ikke noget arbejde på din bil uden din accept først. Vi ønsker ikke at give dårlige overraskelser, når værkstedsregningen skal betales. Vi gør det derfor nemt for dig at gennemskue, hvad det er, du betaler for, når du sender din bil på værksted.

Vi hjælper dig med råd og vejledning

Alle kan fra tid til anden have behov for et råd omkring deres bil. Har du brug for råd og vejledning, er det noget, vi kan hjælpe dig med. Du er altid velkommen til en uforpligtende snak, hvor vi kommer med gode råd til mulighederne for din bil. Vi baserer vores råd og vejledning på vores mange års erfaring. Derudover tager vi selvfølgelig højde for dine behov. Vi hjælper dig med den løsning, der passer bedst til dig og din bil. Du bliver derfor altid mødt af en personlig service, når du henvender dig til QuickAuto. Dette gælder, uanset om du er kunder ved os eller ej.

Gode fordele til vores kunder

Når du skal have din bil ind på vores værksted, har vi flere goder, du kan drage fordel af. Vi har et venterum, du kan vente i, mens vi ordner din bil. Her har du mulighed for lidt forfriskninger og noget at fordrive tiden med. Der er selvfølgelig også gratis Wi-Fi i vores venterum.

Skal du have din bil ind på vores værksted, behøver du ikke at være uden bil i mellemtiden. Vi kan tilbyde dig en lånebil helt gratis, imens din bil er på vores værksted. Det gør det nemt for dig at fortsætte hverdagens gøremål, mens vi giver din bil en kærlig hånd.

Oplev en høj kvalitet hele vejen rundt

En del af vores gode service er selvfølgelig også, at vi går meget op i kvalitet. Dette gælder både for selve udførelsen af arbejdet på din bil, men også i forhold til de reservedele, der benyttes til din bil. Vi ved, at høj kvalitet er noget, der kan betale sig. Det gør nemlig, at din bil kan køre lidt længere, før den skal på værksted igen. Vi har en masse erfaring, der gør, at vi kan udføre arbejdet grundigt og effektivt hver gang, du kører din bil ind på vores autoværksted.

Når der skal benyttes reservedele til din bil, går vi meget op i kvaliteten af disse. Vi har nøje udvalgt, hvilke forhandlere vi benytter reservedele fra for at sikre den bedste kvalitet til din bil. Vi går derfor ikke på kompromis med kvaliteten på hverken udførelsen af arbejdet eller reservedelene til din bil.

Ønsker du at vide mere om QuickAuto, er du altid velkommen til at kontakte os.