Hvad er et serviceeftersyn?

Hvad er et serviceeftersyn?

Serviceeftersyn er vitalt for bilens holdbarhed og levetid. Et serviceeftersyn er ikke det samme som et bilsyn.

Der er stor forskel.

Bilsynet går på om bilen overholder mindstekravene for sikkerhed og miljøforurening af bilens udstødningsgasser. Du kan altså ikke springe et serviceeftersyn over ved at få foretaget det obligatoriske bilsyn!

Service handler alt sammen om vedligeholdelse, mere bil, mere sikkerhed. Og det er netop her at vi som værksted kan gøre en forskel for dig.

Vi kender alle kendte problematikker som fx. bilen ikke ville starte, bilen kører ujævnt, bilens motorlampe (den gule lampe) tænder pludseligt, viskerblade visker ikke godt nok, bilen forbruger mere brændstof og mange irriterende ting mm…

Undgå stress og bekymringer med bilen. Lær den at kende, bl.a. ved at få styr på de fejl og mangler der måtte være i bilen.

QuickAuto kontrollere bilen godt og det gør vi med vores grundige 60 punktskontrol af bilen hver gang!

Vi forsikre dig, at vi som ansvarlige oplyser dig om de fejl og mangler der måtte være ved et service, derfor ringer vi altid og oplyser dig om dette.

Vi har i den samme service, også planlagt at gennemgå de enkelte skiftede dele ved afhenting – dette er en del af vores forretningspolitik. Herved ville du altid kunne få et komplet billede af hvad vi udført ved et serviceeftersyn, samt kunne forstå arbejdet bag.

Vi stempler altid i bogen, hvergang der bliver udført et service iht. producentens anvisninger.

Hos QuickAuto er motorolien altid frisk og holder de antal km producenten har foreskrevet for hvert service.

Der findes 15.000 km intervaller, 20.000 km intervaller og 30.000 km serviceintervallerne (longlife motorolie).

Derfor et godt råd til alle bilejere, overskrid aldrig et service eller kør mere end det tilladte, du øger risikoen for motorsammenbrud.

Kontakt os for råd og vejledning.