Synstjek og syn af din bil hos QuickAuto

Synstjek hos QuickAuto

Det er obligatorisk at få synet sin bil hvert andet år. For at din bil kan gå igennem syn, er der visse krav, den skal leve op til. Dette er af sikkerhedsmæssige grunde både for dig og dine medtrafikanter. Når tiden er kommet til, at din bil skal til syn, er det en god idé at vælge at give bilen et synstjek. Med et synstjek bliver bilen gået efter fra top til tå i forhold til kravene, for at bilen kan gå igennem syn. På den måde er du sikker på, at din bil får udbedret de fejl, der kunne have dumpet din bil i syn.

Hos QuickAuto kan vi foretage synstjek på din bil. Derudover sørger vi også for, at din bil bliver transporteret til og fra syn. Du skal derfor ikke foretaget dig noget udover at bringe din bil til vores autoværksted i Taastrup.

Du får synstjek og syn (inkl. synsgebyr) til kr. 749,- inkl. moms.

Vær sikker på, at din bil går igennem syn med et synstjek hos QuickAuto
Hos QuickAuto går vi meget op i service og kvaliteten af vores arbejde. Vi ved, hvor vigtigt et synstjek kan være forud for syn. Vi er derfor meget omhyggelige, når din bil skal klargøres til syn. Vi har en masse erfaring med at udføre synstjek. På den måde er du sikker på, at din bil går igennem syn første gang. Vi sørger for, at din bil lever op til alle synskrav, inden den forlader vores værksted.

En komplet og nem løsning for dig
Vi vil gerne hjælpe dig med at slippe for alt besværet. Det er derfor, vi sørger både for synstjek og for syn. Det giver dig en komplet pakkeløsning, når du skal have din bil til syn. Du skal derfor ikke bekymre dig om noget. Vores mange kompetente og erfarne mekanikere sørger for at give din bil et grundigt synstjek, der gør den klar til syn.

Når vi udfører synstjek på din bil, har vi nogle bestemte retningslinjer og krav, vi følger. På den måde er vi sikre på, at vi kommer hele vejen omkring din bil og dens sikkerhed. Vores retningslinjer indeholder ikke mindre end 60 forskellige punkter, der bliver kontrolleret på din bil. Det sikrer os, at din bil går igennem syn uden anmærkninger.

Bestil dit synstjek og syn til din bil hos QuickAuto, og vær sikker på, at din bil går igennem syn første gang.